Seo Analiz İncelemeleri

SEO Nedir, Tabii SEO Çdüzenışması Kesinlikle Konstrüksiyonlır?
SEO kelimesi, “Search Engine Optimization” ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçe muhaliflığı, taharri motoru optimizasyonu olarak deyiş edilmektedir. SEO çdüzenışmasını inceleyecek olursak; isminden bile anlaşılacağı üzere, genel ağ projelerinin taharri motorlarına belirli sarrafiyelı kurallar ile yaraşır hale getirilmesi ve bu sayede sitelerin taharri motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayan bir çdüzenışma olarak nitelendirebiliriz. SEO ile web siteleri, Google özellikle geçmek üzere bütün taharri motorlarında henüz görünür olur ve trafiklerini zaitrır.

Google SEO Çdüzenışması Kesinlikle Konstrüksiyonlır?
Günümüzde en çok kullanılan taharri motoru “Google” evetğu için SEO ve genel ağ kurallarını belirleyen oturmuşş da “Google” olmuştur. “Google” taharri sonuçlarında, her zaman nitelikli ve pop sitelere öncelik vermektedir. Kalite dediğimiz konular şehir içi optimizasyonlar, uran yapı ve dimdik içerikleridir. Popülerlik konusu da şehir dışı yapılan çdüzenışmalar olarak bileğerlendirilmektedir. SEO çdüzenışmasının esasta bir ön hazırlığı ve planlaması mevcuttur. Konstrüksiyonlacak güzel ön analizler doğrultusunda ilerleyici projeler her zaman başarıya ulaşabilmektedir. Bu ön analizlere örnek lütfetmek gerekirse anahtar söz mesafeştırması, rakip analizleri ve kesim analizlerini gösterebiliriz. Şimdi şehir içi ve dışı konularını henüz detaylı ve zir sarrafiyelıklar halinde inceleyerek, ne oflaz bir SEO çdüzenışması mimarilır? Sorusuna cevaplar bulacağız.

Site İçi SEO Nedir? Kesinlikle Konstrüksiyonlır?
Site içi SEO bir kalite çdüzenışmasıdır. Google botlarının gamsız gezindiği ve kullanıcıların uzun zaman geçirdiği siteler kalite kavramına örnektir. Arama motorları web sitelerine, bazı kurallar dahilinde, kalite puanları vermektedir. Bu kalite puanlarını etkileyen temel maddeler; sitemizin genelinde kullandığımız dimdik ve görsel içeriklerimiz, ak pak ve hızlı harf mimarisı, kullanıcı dostu mesafe taraf ve belirli sarrafiyelı taharri motoru etiketleridir. Site içi optimizasyonunda kök hedefimiz, nitelikli ve kullanıcı yararı evetğumuzu taharri motorlarına ispatlamak ve taharri motorlarına sitemizi tarayabilmesi dair yardımcı olmaktır. Bir web sitesi ne kullanıcı dostu olur? Sitemi ne hızlandırmalıyım? üzere sorularınız için zirda şehir içi SEO konularını zir sarrafiyelıkları ile inceleyelim.

Tekst ve Görsel İçerik Optimizasyonu
Site yürekğimizde kullandığımız metinlerin özgün ve okuyuculara afiyet veren bir sıkıntısızışta olması en önemli konular arasındadır. Bunun nezdinde, doldurulma hatalarının olmadığı, zeban bilgisi kurallarına uyan, noktalama emekaretlerine özen gösterilerek yazılan yazılar, nitelikli yürekğin temelini oluşturur. Sitemiz için hazırladığımız yazılar ne kadar nitelikli ve katıksız olursa, o kadar erkek içeriklerimizi okuyacak ve sayfamızda zaman geçirecektir. Sayfalarımızda kullandığımız görsellerimiz bile en azca dimdik içeriklerimiz kadar önem teşkil etmektedir. Site genelinde kullandığımız görsellerimizin özgün ve nitelikli olması hem sitemizin kalite benekını yükseltecek hem bile görüşmeçilerimizin çekmeceünde özgün bir izlenim bırakacaktır.

Tekst Optimizasyonu Nedir, Kesinlikle Konstrüksiyonlır?
Tekst yürekğinin, Google doğrultuında ilk üç sıralama faktörü ortada olduğunu biliyor musunuz? Uzun senelerdir 250 – 300 söz aralığında bir blog yazısı yazarak, Google’da sıralama kazanabileceğimizi öngörüyorduk. Basıcı ki bu manzara günümüzde çok bileğemekti. Özellikle Google’ın suni zeka ürünü olan RankBrain algoritması da devreye girince içerik hiçbir başına kifayetli olmadı. Artık nitelikli ve katıksız içerik konusu ortaya çıktı.

Mafevkda cılız bir şekilde en önemli sıralama faktörü dair size bilim verdik. Peki dimdik içeriklerinin bu kadar önemli olduğunu bilgili neler yapmamız gerekiyor? Kesinlikle içerikler oluşturmamız gerekiyor? Şimdi zirda detaylı bir şekilde içerik optimizasyonu konusunu inceleyelim;

1- İçerik Stratejinizi Belirleyin
İçeriğinizi hazırlamadan önce, bu içeriği niye hazırlıversiyon? Sorusunu kendinize problem. Amacı olan içerik peydahlamak her açıdan önemlidir. Sadece Google sitenizde güncellik istiyor diye, kalitesiz birçok blog içeriği üretmemek gerekiyor. Hazırlayacağınız yürekğiniz birçok görüşmeçinizin sorularına karşılık veriyor olmalı.

2- Anahtar Kelime çatlakştırması
Nişane kitlenizin sorularına karşılık veren içerikler oluşturabilmeniz için onların Google’da ne aradığını ve ne sorular sorduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu mesafeştırmayı yapabileceğiniz birçok mesafeç bulunan. Bu pusatlardan biri “Google Keyword Planner”. Bu mesafeç Google Ads içerisinde mevcut ve anahtar söz önerileri alabileceğiniz ücretsiz bir pusattır.

3- Anahtar Kelime Yararlanmaı
İçeriğimizde kullanacağımız anahtar kelimelerimizi planladık. Ancak bu manzara, içeriği söz tekrarları ile dolduracağımız medlulına gelmiyor. Şunu da belirtelim, Google kelimelerin eş anlamlarını teşhisyacak kadar akildır. Zımnında bir kelimenin bütün varyasyonlarını kullanarak doğallıktan çıkmayın!

Kesif Kelime Yineından Kaçının
Bu mevzuda matematiksel bir formül namevcut. Bazısı kaynakta %5 söz yineı öngörülmektedir. Ancak bu bilim tam olarak kifayetli bileğildir. Bunun en kılıklı yoklamaü, Word dosyasında bul özelliğini kullanarak kelimelerinizi aramaktır. Kelimeleriniz ağır bir şekilde kümeleniyor ve çok aşkın yine ediyorsa, eş anlamlı kelimeler ile bileğemektirebilirsiniz.

4- Başlık Yararlanmaı (Heading Etiketleri)
İçeriklerimizde temel sarrafiyelık gibi zir sarrafiyelıklarımızı da oluşturmamız gerekiyor. Şu anda okuduğunuz yazımızı zir sarrafiyelıklar olmadan paylaşmış olsaydık, eminiz ki buraya kadar okumamış ve sayfayı terk etmiş olacaktınız. Madun sarrafiyelıklar yazınızı şekillendirmenizde ve henüz okunaklı olmasına niye olmaktadır. Aynı şekilde yazınızdaki taksimmlere gamsız ulaşılabilmesi hesabına yürekğinizi taksimmlendirmenize fayda sağlamlamaktadır. Başlıklarımızda dikkat edilmesi gereken konular;

Anahtar Kelime ile Başlayın
Başlıkların kullanıcı deneyimi için ne kadar önemli olduğunu fevkda bahsettik. Aynı önem taharri motoru botları içinde geçerlidir. Başlıklarımız yürekğin özeti niteliğindedir. Zımnında temel ve zir sarrafiyelıklarımızda kesinlikle amaç anahtar söz ile sarrafiyelamamız botlara içerik hakkında oflaz bir bilim verecektir.

Heading Etiketlerini Kullanın (H1, H2, H3 vb.)
Başlık etiketleri günümüzde hala önemini sürdürmektedir. Arama motoru botlarına sarrafiyelıklarımızı deyiş edebilmek için botların anladığı H1, H2, H3, H4, H5 ve H6 etiketleri ile emekaretlemeliyiz.

H1 etiketini, bir kitabın temel sarrafiyelığı gibi düşünebilirsiniz. Bir sayfada 1 pare olması önerilmektedir. Bazısı kaynakta ansızın aşkın H1 etiketinin problem olmayacağını görebilirsiniz. Ancak, H1 etiketi font boyutu itibari ile bile sair sarrafiyelık etiketlerinden henüz makro evetğu için bir sayfanın mahiyet temel sarrafiyelığının anlaşılması dair problem yaşanabilmektedir.

H2 etiketlerini, bir kitabın zir süje sarrafiyelıkları gibi düşünebilirsiniz. H1 etiketinden sonra kullanılabilecek ve temel konuyu zir sarrafiyelıklar ile deyiş edebileceğiniz sarrafiyelıklardır.

H3, H4 ve sair zir sarrafiyelıklar ise yeniden güzel bir hiyerarşide geçmek şarkaı ile kullanılabilmektedir.

Site Takatı ve Ak Harf Konstrüksiyonsı
İnternet kullanıcılarının çoğu, yavaş açılan bir genel ağ sitesini hızlı bir şekilde terk etmektedir. Hızlı bir şekilde kullanıcıların sitenizi terk etmesi, şehir kalite benekınızı gülmeyen oranda düşürmektedir. Bunun nezdinde, taharri motoru botları sitemizi tararken karmaşık ve fuzuli bir harf mimarisı yerine ak pak ve gamsız taranabilir bir harf mimarisı ile muhaliflaşmak isterler. Site hızlandırma teknikleri için devamını gizle.

Sayfa Takatı Nedir, Kesinlikle Pozitifrılır
Sayfa yolı, yürekğin kullanıcı aracılığıyla fonlenene kadar geçen süreyi deyiş etmektedir. Aynı zamanda tarayıcının ilk bayt bilgisini alana kadar devam eden zaman ile bile ölçülebilmektedir. Sayfa yolını Google PageSpeed aracı ile çözümleme ederek, detaylı yazanak gerçekleştirme edebilirsiniz.

Site Takatı Ne Önemli?
Öncelikle şehir yolının Google algoritması aracılığıyla önemli bir sıralama faktörü olduğunu belirtelim. Bunu biz bileğil, Google kendisi paylaşmaktadır. Aynı zamanda, yavaş bir web sitesinde taharri motoru botları çok henüz aşkın zaman tespit etmek zorunda duracak ve bu da dizine eklenmemizi zararlı etkileyecektir. Basıcı ki en önemlisi bile kullanıcı deneyimi. Hiçbir web sitesi alternatifsiz bileğil! İnternet kullanıcıları yavaş açılan bir web sitesinden simultane vazgeçmektedir. Bu da rakiplerinize olanak sağlamlamaktadır. O zaman vakit kaybetmeden bazı içli hızlandırma tekniklerimizi paylaşçalım;

1- Sıkıştırma Özelliğini Kullanın (Gzip)
Gzip özelliğini kullanabilmek için önce sunucu doğrultuında Gzip tasarrufı canlı hale getirilmesi gerekmektedir. Daha sonrasında 100 bayttan makro CSS, JS ve HTML dosyalarımızı Gzip ile sıkıştırmamız gerekmektedir. Bu emeklemi htaacsess dosyasına ekleyeceğiniz zirdaki harf ile yapabilirsiniz;


AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript

2- Dosyalarınızı Küçültün
Bir web sitesini oluşturan birçok dosya bulunan. CSS, JavaScript, HTML ve resim dosyaları bir web sitesini oluşturan temel dosyalardır. Öncelikle CSS, JavaScript ve HTML dosyalarımızdaki fuzuli teşhismları kaldırmamız gerekmektedir. (Göz, virgül ve fuzuli bütün karakterler) Bu emeklemi fevkda bahsettiğimiz Google PageSpeed aracı sizin yerinize mimariyor. Siz sadece optimize edilmiş dosyalarınızı indirerek eskileri ile güncellemeniz gerekiyor. Tasvir dosyalarınızı ise resim işleme programları kullanarak maksimum kalite, bağan buut ile optimize edebilirsiniz.

3- Oluşturmayı Engelleyen Kaynakları Kaldırın
Web sitesinin oluşturmasını kırıcı, eleştiri olan JavaScript ve CSS dosyalarını satır içerisinde kullanabilir, eleştiri olmayanları ise erteleme yoluna gidebilirsiniz.

4- Yönlendirmeleri Azaltın
Site içerisinde yapılan bazı yönlendirmeler mevcuttur. HTTP protokolünden HTTPs protokolüne yapılan oryantasyon buna bir örnektir. Bu yönlendirmeyi hiçbir seferde düzenlemek yerine, 2 yahut henüz uzun adımlarda mimarilmaması gereklidir.

çokça Oryantasyon Örneği;

seocu.com -> www.seocu.com -> http://www.seocu.com -> https://www.seocu.com
Mafevkdaki hatalı yönlendirmede görüleceği üzere, hiçbir seferde mimarilabilecek oryantasyon, uzatılarak muamelat süresi zaitrılmaktadır. Hızlı bir şehir için bu gibi oryantasyon adımlarınızı en aza indirmeniz gerekmektedir.

5- Tarayıcı Önbelleğinden (Cache) Yararlanın
Günümüzde daha çok bütün web tarayıcıları önbellek (cache) kullanmaktadır. Tarayıcılar CSS, JS ve resim dosyaları gibi birçok dosyayı önbelleğine düzenır ve siteyi yine görüşme fail kişilere hızlı bir gösterim yapabilmektedir. Basıcı ki tarayıcıların bu özelliğini kullanabilmemiz için htaacsess dosyasından buna izin vermemiz gerekmektedir. Hordaki harf satırını htaacsess dosyamıza ilaveten, tarayıcının bir yıl süresince dosyalarımızı önbelleğe almasını sağlamlayabiliriz.


ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg “access plus 1 year”
ExpiresByType image/jpeg “access plus 1 year”
ExpiresByType image/gif “access plus 1 year”
ExpiresByType image/png “access plus 1 year”
ExpiresByType text/css “access plus 1 month”
ExpiresByType text/x-javascript “access plus 1 month”
ExpiresDefault “access plus 1 month”

6- Takdimci Yanıt Sürenizi Düşürün
Takdimci cevap süresini etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; erdemli trafiğe bağlamlı bağan bant degajeliği, hatalı database sorguları, bağan genel ağ kontaksına malik sunucu vb. Yanıt süreniz 200ms’nin üzerinde ise, optimizasyona ihtiyacınız var diyebiliriz. Bu mevzuda ihtimam sağlayıcınız ile fikirerek problemi çözebilirsiniz.

7- CDN Kullanarak Takatınızı Pozitifrın
CDN nedir? Content Delivery Network kelimelerinin kısaltımıdır. Türkçe muhaliflığı ise içerik dağıtım ağı medlulına gelmektedir. Yararlanma amacı, sitemizin CSS, JS ve resim dosyalarını bu hizmeti veren firmaların sunucularında yayına düzenıyoruz. Bu hizmeti veren sunucular henüz hızlı olması hasebiyle, ait dosyalarımız çok henüz hızlı erişilebilmekte ve bu da sayfa yolımızı yararlı yönde etkilemektedir. Bu mevzuda beş altı mesafeştırmacı olmanızı ve nitelikli CDN servislerinden ihtimam almanızı öneririz. Hırçın halde fayda beklerken mazarrat görme durumu ile muhaliflaşabilirsiniz.

8- LazyLoad Özelliğini Kullanın
LazyLoad özelliği ile resim dosyalarının gerektiğinde yüklenmesini sağlamlayabilirsiniz. Bir e-tecim sitesi düşünün. Bu sitenin bir kategorisinde 10’larca ürün olacaktır. Zımnında görüşmeçileriniz sayfayı görebilmesi için her bir ürün resminin yüklenmesini muntazır olmak zorunda kalacaktır. Görüşmeçilerinizin görmediği alanlardaki, şu demek oluyor ki sayfanızın zir aksamındaki resimleri fuzuli yere yüklemek yerine, LazyLoad ile bu durumu çözebiliyoruz. Görüşmeçileriniz sayfayı aşağı güzel indirdiğinde, zaruri alanlarda ülke düzlük görseller yüklenecektir. Bu da sitemizin ilk açılış yolını gülmeyen oranda zaitrmaktadır.

LazyLoad Kullanırken Uyanıklık Edin
LazyLoad özelliğini kullanırken yanlış yapmanız durumunda, Google görsellerinizi indekslemeyebilir. İstemeden görsellerinizi Google’dan gizleyebilirsiniz. Bu gibi hatalara düşmemeniz hesabına Google kapsamlı bir LazyLoad rehberi yayınladı.

Kullanıcı Dostu Web Sitesi
Google’da yükselmenin ihtimal bile en önemli yapı taşlarından olan, kullanıcı deneyimini beş altı bileğerlendirmeye alalım. İnternet projelerinde, görüşmeçoflaz cepheıltan yönlendirmeler, sıkıntısızılda kalmayan ve uzun URL mimariları ve kalitesiz tasarımlar gibi konular, kullanıcı odaklı olmamanın nezdinde, botların da dikkatini çekerek kalitemizi düşürmektedir. Kullanıcı dostu bir web sitesine örnek lütfetmek gerekirse, düzen ve erişilebilirlik temel maddelerimiz ortada olmalıdır. Her yaştaki ve seviyedeki insanın kolaylıkla sitemizi kullanabiliyor olması gerekiyor. Yazı fontları, şehir renkleri ve iç kontaklara önem veren projeler kadem kadem başarıya ulaşacaktır diyebiliriz. SEO’nun esasta mahiyet amacı, kullanıcılara nitelikli ve yararlı bilgiler sunabilmektir. Unutmamak gerekir ki kullanıcı dostu bir web sitesi, aynı zamanda taharri motoru dostudur.

Önemli Web Verileri (Core Web Vitals)
Google’ın son kullanıcı deneyimi güncellemesi ile bu arada devreye aldığı, “Core Web Vitals” şu demek oluyor ki Önemli Web Verileri daha çok sıralama faktörü evet. Buna gereğince zirdaki kavramlar doğrultusunda mimarilacak optimizasyonlar önemli hale geldi.

En Oylumlu Görünür İçerik (LCP)
Site görüşmeçisinin ilk girişi sağlamladığı süreden, görünen ekrandaki en makro yürekğin oluşma süresini deyiş etmektedir. Oylumlu içerik; sayfada mevcut görseller yahut videolar olarak düşünülebilir. Buradaki önemli süje, kullanıcının ilk gördüğü ekran düzlükıdır. Kısaca sayfanın zir aksamı bu durumdan etkilenmemektedir. Görünen ekrandaki yürekğin oluşturulma süresi 2,5 saniye ve şeşnda olmalıdır. Bunun için ilk ekran girişinde mevcut görselleri ve fontları ön doldurma (rel=”preload”) olarak eklemeniz önerilmektedir. Bunun nezdinde fuzuli ve metruk javascript dosyaları kaldırılmalıdır.

İlk Giriş Gecikmesi (FID)
Siteye ilk nöbet giriş karşılayıcı bir kullanıcının, siteyle girdiği etkileşimi ölçmektedir. Örnek lütfetmek gerekirse, Web sitesinin oluşumundan sonra, kullanıcının bir kontakya yahut form düğmesine tıklaması sonrasında düzenınan cevap süresini içermektedir. Bu sürenin 100 milisaniyenin şeşnda olması önerilmektedir.

Kümülatif Düzen Kayması (CLS)
Sayfa oluştemel kadar geçen müddet içerisinde, sayfada mevcut bileşenlerin güzel boyutta ve düzende oluşmasını deyiş etmektedir. Örneğin; yükseklik ve degajelik bileğerlerine malik olmayan görseller, sayfa yüklenene kadar geçen müddet içerisinde bazı kaymalara niye olacaktır. Bu kaymalar, kullanıcının sitede tıklamak istediği düğmenin konumunu ya da metnin düzenini bileğemektirecektir. Bu da kullanıcı deneyimini zararlı etkileyeceği için ilk doldurma düzeni ile son ekran çıktısı ortada, tasavvur kâffesinün maksimum seviyede korunması gerekmektedir.

Arama Motoru Etiketleri
Site içi SEO’nun uran konusu olan taharri motoru meta etiketleri, sitemizin botlar aracılığıyla oflaz kazançlanmasını ve taharri sonuçlarında güzel indekslenmesini sağlamlamaktadır. Meta etiketleri ortada gösterilen sarrafiyelıca parametreler; sayfa sarrafiyelıkları ve meşruhatı, zeban etiketleri, güzel sayfa bulunak gösterimleri gibi botlara sinyal veren etiketler gelmektedir. çın mimarilandırılan meta etiketleri ile Google sayfalarımızı henüz sağlamlıklı gezinebilmekte ve kazançlamaktadır. Bu nedenle meta etiketleri için sıralamalarımızı duraksız olarak etkileyen önemli bir SEO kriteri diyebiliriz.

Bu etiketleri kullanırken, kesinlikle profesyonel bir takviye almanız gerekmektedir. Konstrüksiyonlacak hatalı etiketlemeler, sitelerin yanlış kazançlanmasına ve ayrıca indeks kayıplarına erkân açmaktadır. Bulunan meta kimlik hatalarınızı yahut eksiklerinizi ziyaret etmek isterseniz, ücretsiz çözümleme kompradormızı kullanabilirsiniz.

Dış SEO Çdüzenışması Nedir?
Dış SEO çdüzenışması, isminden bile anlaşılacağı üzere şehir haricinde gerçekleşen bütün etkileşimi ve paylaşımları içermektedir. Bu çdüzenışmayı, genel ağ projelerinin popülaritesini ve bilinirliğini arttırmak olarak da düşünebiliriz. Site dışı SEO, bir çok duygun ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. SEO çdüzenışmasında en makro hataların mimarildığı ve sitelerin Google’dan silinmesine kadar giden yolun en makro sebepleri ortada; Google’ı kandırmaya müteveccih yapılan şehir dışı paylaşımları gösterebiliriz. Doğallıktan uzak ve suni popülerlik ile meydana gelen şehir dışı çdüzenışmalar, bugün olmasa benzeyen gelecekte sitemizi tehlikeye atacaktır. Google, bu gibi suni paylaşımları saptama eylemek üzere, üst düzem performans göstermektedir. Negatif tespitlere verilen artan web siteleri, giderek sıralamalarda kayıplar yaşayarak, geçmiş dilküşü zorla yollara girmektedir.
Site dışı yapılan çdüzenışmalara, bir değişik bileğemekle “backlink” adı bile verilmektedir. Öncelikle, backlink nedir? Bu soruyu zir sarrafiyelığımızda inceleyelim.

Backlink Nedir?
Bir web sitesinin, bir değişik web sitesine referans olarak link vermesine backlink denilmektedir. Bu durumu şu şekilde düşünebiliriz; Google aracılığıyla güvenli ve pop olan bir web sitesi, kendi sitesinde sizi öneriyor ve kullanıcılarına salık ediyorsa, Google güzel orantılı olarak sizin sitenize bile cesaret duymuş olacaktır. Böylece bir popülerlik sağlamlayarak sitemize hem seyrüsefer hemde bilinirlik sağlamlanmış olacaktır. Son Google güncellemeleri ile bile, backlink konusu çok henüz duygun davranılması gereken süje olarak muhalifmıza çıkmaktadır. Bu mimariyı manipüle fail bazı web siteleri, Google aracılığıyla saptama edilerek, taharri kelimelerinde filtreye düşebilmektedirler. Bu nedenle katıksız olmayan ve ödemeli düzenınan backlinkler, projeler için tehlike sunu etmektedir.

Tabii Backlink Kesinlikle Olmalıdır?
Aslında bu sorunun cevabı çok cılız. İyi bir içerik sunmanız durumunda, şehir görüşmeçileriniz sizden edinmiş olduğu detayları kolaylıkla bir sarrafiyekalarına referans lütfetmek isteyeceklerdir. Bu durumda sizde katıksız bir link kazanmış olacaksınız. Ancak yapılan en makro ve eleştiri yanlış burada sarrafiyelıyor. SEO ile ait zevat, bütün çdüzenışmaları link almaktan ibaret olarak görmeleri hasebiyle, ağır ve kalitesiz sav sitelerinden düzenınan ücretli kontaklar ile yükselmeyi bekliyorlar. Gücük müddet içerisinde bu manipüle ortaya çıktığında ise taharri neticelerinden silinmiş oluyorlar. Bu şekil katıksız yollardan düzenınmayan ve ücretli düzenınan kontaklar yerine, nitelikli ve gündeş içerikler hazırlayarak, katıksız yollardan link kulaklıılmalıdır.

Peki Nereden Başlamalıyım?
SEO, mağazanızı kıvrak bir cadde üzerine taşır. Ürün ve ihtimam arayan kişileri en yaraşır bütçe ile sizinle buluşturur. Bunun nezdinde sağlamladığı faydaların başlangıcında; marka bilinirliği, saygınlık ve satış arkaışı gelmektedir. Makaslamakmızda bütün hatları ile SEO nedir? Sorusuna karşılık vermeye çdüzenıştık. Basıcı ki ne kadar derinlemesine bile anlatsak, bu bir danışmanlık hizmetidir. Her web sitesinin, her projenin, kendine özgü mimarisı olması hasebiyle, projeye özel çdüzenışma mimarilması önemlidir. İyi bir kompetan projeyi bağımlı tutacağı analizler neticesinde, güzel bir çdüzenışma çekimı oluşturarak, emeklemlerine sarrafiyelamalıdır. SEOCU.COM olarak, danışmanlığını yaptığımız bütün projeleri, güzel ve gündeş bilgiler ışığında çözümleme ederek, zaruri yaraşır çdüzenışmayı sağlamlıyoruz. Kesinlikle olacak? Kesinlikle yapacağız? üzere soruları aklınızda büyütmeden, elkızı size yaraşır stratejilerimiz ile projenize takviye olalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir