SEO Nedir, Doğal SEO Çallıkışması Nasıl Kuruluşlır?
SEO kelimesi, “Search Engine Optimization” ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türki karşıtlığı, taharri motoru optimizasyonu olarak tabir edilmektedir. SEO çallıkışmasını inceleyecek olursak; isminden de anlaşılacağı üzere, internet projelerinin taharri motorlarına belirli mebdelı kurallar ile yönlü hale getirilmesi ve bu sayede sitelerin taharri motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayıcı bir çallıkışma olarak nitelendirebiliriz. SEO ile web siteleri, Google ilkin sarhoş olmak üzere tüm taharri motorlarında henüz görünür olur ve trafiklerini fazlalıkrır.
Google SEO Çallıkışması Nasıl Kuruluşlır?
Hasetmüzde en çok kullanılan taharri motoru “Google” olduğu için SEO ve internet kurallarını belirleyen kuruluş da “Google” olmuştur. “Google” taharri sonuçlarında, her gün birinci sınıf ve popüler sitelere öncelik vermektedir. Kalite dediğimiz mevzular site içi optimizasyonlar, yöntem yapı ve dimdik içerikleridir. Popülerlik konusu da site dışı meydana getirilen çallıkışmalar olarak değerlendirilmektedir. SEO çallıkışmasının aslında bir ön hazırlığı ve planlaması mevcuttur. Kuruluşlacak sahih ön analizler doğrultusunda ilerleyici projeler her gün başarıya ulaşabilmektedir. Bu ön analizlere örnek kazandırmak gerekirse anahtar söz antraktştırması, rakip analizleri ve kol analizlerini gösterebiliriz. Şimdi site içi ve dışı mevzularını henüz detaylı ve alt mebdelıklar halinde inceleyerek, ne hayırlı bir SEO çallıkışması yapılır? Sorusuna cevaplar bulacağız.
Site İçi SEO Nedir? Nasıl Kuruluşlır?
Site içi SEO bir kalite çallıkışmasıdır. Google botlarının palas gezindiği ve kullanıcıların uzun gün geçirdiği siteler kalite terimina örnektir. Kontrol motorları web sitelerine, bazı kurallar dahilinde, kalite puanları vermektedir. Bu kalite puanlarını etkileyen asıl maddeler; sitemizin genelinde kullandığımız dimdik ve görsel içeriklerimiz, aydınlık ve hızlı harf yapısı, kullanıcı dostu antrakt yüzey ve belirli mebdelı taharri motoru etiketleridir. Site içi optimizasyonunda yapı taşı gayemiz, birinci sınıf ve kullanıcı yararı olduğumuzu taharri motorlarına ispatlamak ve taharri motorlarına sitemizi tarayabilmesi konusunda yardımcı olmaktır. Bir web sitesi ne kullanıcı dostu olur? Sitemi ne hızlandırmalıyım? Kabilinden sorularınız için süflida site içi SEO mevzularını alt mebdelıkları ile inceleyelim.
Dayanıklı ve Görsel İçerik Optimizasyonu
Site derunğimizde kullandığımız metinlerin özgün ve okuyuculara afiyet veren bir sıkıntısızışta olması en önemli mevzular arasındadır. Bunun beraberinde, doldurma hatalarının olmadığı, kıstak bilgisi kurallarına uyan, noktalama ustalıkaretlerine özen gösterilerek kırlan kırlar, birinci sınıf derunğin temelini oluşturur. Sitemiz için hazırladığımız kırlar ne derece birinci sınıf ve doğal olursa, o derece insan içeriklerimizi okuyacak ve sayfamızda gün geçirecektir. Sayfalarımızda kullandığımız görsellerimiz de en az dimdik içeriklerimiz derece önem oluşum etmektedir. Site genelinde kullandığımız görsellerimizin özgün ve birinci sınıf olması hem sitemizin kalite benekını yükseltecek hem de ziyaretçilerimizin bölümünde özgün bir izlenim bırakacaktır.
Dayanıklı Optimizasyonu Nedir, Nasıl Kuruluşlır?
Dayanıklı derunğinin, Google cepheında ilk üç sıralama faktörü arasında olduğunu biliyor musunuz? Uzun senelerdir 250 – 300 söz aralığında bir blog kırsı yazarak, Google’da sıralama kazanabileceğimizi öngörüyorduk. Yayımcı ki bu keyfiyet hasetmüzde çok değustalıkti. Özellikle Google’ın yapay zeka ürünü olan RankBrain algoritması da devreye girince içerik yek başına yerinde olmadı. Artık birinci sınıf ve doğal içerik konusu ortaya çıktı.
Fevkda basit bir şekilde en önemli sıralama faktörü konusunda size selen verdik. Evet dimdik içeriklerinin bu derece önemli olduğunu kasten neler yapmamız gerekiyor? Nasıl içerikler oluşturmamız gerekiyor? Şimdi süflida detaylı bir şekilde içerik optimizasyonu konusunu inceleyelim;
1- İçerik Stratejinizi Belirleyin
İçeriğinizi hazırlamadan önce, bu içeriği ne hazırlıversiyon? Sorusunu kendinize dert. Amacı olan içerik yapılandırmak her açıdan önemlidir. Sadece Google sitenizde güncellik istiyor diyerek, kalitesiz birmebzul blog içeriği üretmemek gerekiyor. Hazırlayacağınız derunğiniz birmebzul ziyaretçinizin sorularına karşılık veriyor olmalı.
2- Anahtar Kelime çatlakştırması
Nişane kitlenizin sorularına karşılık veren içerikler oluşturabilmeniz için onların Google’da ne aradığını ve ne sorular sorduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu antraktştırmayı yapabileceğiniz birmebzul antraktç bulunan. Bu araçlardan biri “Google Keyword Planner”. Bu antraktç Google Ads içerisinde mevcut ve anahtar söz önerileri alabileceğiniz ücretsiz bir araçtır.
3- Anahtar Kelime Tasarrufı
İçeriğimizde kullanacağımız anahtar kelimelerimizi planladık. Ancak bu keyfiyet, içeriği söz tekrarları ile dolduracağımız mealına gelmiyor. Şunu da belirtelim, Google kelimelerin eş anlamlarını teşhisyacak derece düşüncesizdır. Dolayısıyla bir kelimenin tüm varyasyonlarını kullanarak doğallıktan çıkmayın!
Kaba Kelime Yineından Kaçının
Bu konuda matematiksel bir formül yasak. Birtakımı kaynakta %5 söz yineı öngörülmektedir. Ancak bu selen tam olarak yerinde değildir. Bunun en tatlıca kontrolü, Word dosyasında bul özelliğini kullanarak kelimelerinizi aramaktır. Kelimeleriniz kaba bir şekilde kümeleniyor ve çok çokça yine ediyorsa, eş anlamlı kelimeler ile değustalıktirebilirsiniz.
4- Kafalık Tasarrufı (Heading Etiketleri)
İçeriklerimizde asıl mebdelık gibi alt mebdelıklarımızı da oluşturmamız gerekiyor. Şu anda okuduğunuz kırmızı alt mebdelıklar olmadan paylaşmış olsaydık, eminiz ki buraya derece okumamış ve sayfayı ayrılma etmiş olacaktınız. Ast mebdelıklar yazınızı şekillendirmenizde ve henüz okunaklı olmasına ne olmaktadır. Aynı şekilde yazınızdaki taksimmlere palas ulaşılabilmesi hesabına derunğinizi taksimmlendirmenize kâr sağlamlamaktadır. Kafalıklarımızda nazarıitibar edilmesi gereken mevzular;
Anahtar Kelime ile Kafalayın
Kafalıkların kullanıcı deneyimi için ne derece önemli olduğunu yukarıda bahsettik. Aynı önem taharri motoru botları süresince geçerlidir. Kafalıklarımız derunğin özeti niteliğindedir. Dolayısıyla asıl ve alt mebdelıklarımızda behemehâl uğur anahtar söz ile mebdelamamız botlara içerik üzerine hayırlı bir selen verecektir.
Heading Etiketlerini Kullanın (H1, H2, H3 vb.)
Kafalık etiketleri hasetmüzde hala önemini sürdürmektedir. Kontrol motoru botlarına mebdelıklarımızı tabir edebilmek için botların anladığı H1, H2, H3, H4, H5 ve H6 etiketleri ile ustalıkaretlemeliyiz.
H1 etiketini, bir kitabın asıl mebdelığı gibi düşünebilirsiniz. Bir sayfada 1 adet olması önerilmektedir. Birtakımı kaynakta ansızın çokça H1 etiketinin dert olmayacağını görebilirsiniz. Ancak, H1 etiketi font boyutu itibari ile de sair mebdelık etiketlerinden henüz eke olduğu için bir sayfanın töz asıl mebdelığının anlaşılması konusunda dert yaşanabilmektedir.
H2 etiketlerini, bir kitabın alt iş mebdelıkları gibi düşünebilirsiniz. H1 etiketinden sonra kullanılabilecek ve asıl mevzuyu alt mebdelıklar ile tabir edebileceğiniz mebdelıklardır.
H3, H4 ve sair alt mebdelıklar ise gine sahih bir hiyerarşide sarhoş olmak şartı ile kullanılabilmektedir.
Site Hızı ve Harbi Kod Kuruluşsı
İnternet kullanıcılarının çoğu, yavaş açılan bir internet sitesini hızlı bir şekilde ayrılma etmektedir. Hızlı bir şekilde kullanıcıların sitenizi ayrılma etmesi, site kalite benekınızı gerçek oranda düşürmektedir. Bunun beraberinde, taharri motoru botları sitemizi tararken katışıkşık ve mevsimli mevsimsiz bir harf yapısı alegori aydınlık ve palas taranabilir bir harf yapısı ile karşıtlaşmak isterler. Site hızlandırma teknikleri için devamını gizle.
Konu Hızı Nedir, Nasıl Pozitifrılır
Konu güçı, derunğin kullanıcı aracılığıyla sahnelenene derece güzeşte süreyi tabir etmektedir. Aynı zamanda tarayıcının ilk bayt bilgisini alana derece devam eden gün ile de ölçülebilmektedir. Konu güçını Google PageSpeed aracı ile analiz ederek, detaylı rapor temin edebilirsiniz.
Site Hızı Illet Önemli?
Öncelikle site güçının Google algoritması aracılığıyla önemli bir sıralama faktörü olduğunu belirtelim. Bunu biz değil, Google kendisi paylaşmaktadır. Aynı zamanda, yavaş bir web sitesinde taharri motoru botları çok henüz çokça gün iletmek zorunda kalacak ve bu da dizine eklenmemizi zararlı etkileyecektir. Yayımcı ki en önemlisi de kullanıcı deneyimi. Hiçbir web sitesi alternatifsiz değil! İnternet kullanıcıları yavaş açılan bir web sitesinden çabucak vazgeçmektedir. Bu da rakiplerinize olanak sağlamlamaktadır. O gün çabucak bazı yanık hızlandırma tekniklerimizi paylaşgurur;
1- Sışitatırma Özelliğini Kullanın (Gzip)
Gzip özelliğini kullanabilmek için önce anonsör cepheında Gzip kullanımı canlı hale getirilmesi gerekmektedir. Daha sonrasında 100 bayttan eke CSS, JS ve HTML dosyalarımızı Gzip ile sışitatırmamız gerekmektedir. Bu ustalıklemi htaacsess dosyasına ekleyeceğiniz süflidaki harf ile yapabilirsiniz;
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
2- Dosyalarınızı Küçültün
Bir web sitesini oluşturan birmebzul dosya bulunan. CSS, JavaScript, HTML ve resim dosyaları bir web sitesini oluşturan asıl dosyalardır. Öncelikle CSS, JavaScript ve HTML dosyalarımızdaki mevsimli mevsimsiz teşhismları kaldırmamız gerekmektedir. (Boşluk, virgül ve mevsimli mevsimsiz tüm karakterler) Bu ustalıklemi yukarıda bahsettiğimiz Google PageSpeed aracı sizin yerinize yapıyor. Siz yalnızca optimize edilmiş dosyalarınızı indirerek eskileri ile güncellemeniz gerekiyor. Tasvir dosyalarınızı ise resim işleme programları kullanarak maksimum kalite, düşük format ile optimize edebilirsiniz.
3- Oluşturmayı Kırıcı Kaynakları Kaldırın
Web sitesinin oluşturmasını kırıcı, kritik olan JavaScript ve CSS dosyalarını satır içerisinde kullanabilir, kritik olmayanları ise erteleme yoluna gidebilirsiniz.
4- Yönlendirmeleri Azaltın
Site içerisinde meydana getirilen bazı yönlendirmeler mevcuttur. HTTP protokolünden HTTPs protokolüne meydana getirilen yönlendirme buna bir örnektir. Bu yönlendirmeyi yek seferde gerçekleştirmek alegori, 2 veya henüz uzun adımlarda yapılmaması gereklidir.
Ziyade Yönlendirme Örneği;
seocu.com -> www.seocu.com -> http://www.seocu.com -> https://www.seocu.com
Fevkdaki hatalı yönlendirmede görüleceği üzere, yek seferde yapılabilecek yönlendirme, uzatılarak iş süresi fazlalıkrılmaktadır. Hızlı bir site için bu gibi yönlendirme adımlarınızı en aza indirmeniz gerekmektedir.
5- Tarayıcı Önbelleğinden (Cache) Yararlanın
Hasetmüzde imdi tüm web tarayıcıları önbellek (cache) kullanmaktadır. Tarayıcılar CSS, JS ve resim dosyaları gibi birmebzul dosyayı önbelleğine allıkır ve siteyi yine ziyaret eden kişilere hızlı bir gösterim yapabilmektedir. Yayımcı ki tarayıcıların bu özelliğini kullanabilmemiz için htaacsess dosyasından buna destur vermemiz gerekmektedir. Dundaki harf satırını htaacsess dosyamıza ekleyerek, tarayıcının bir yıl süresince dosyalarımızı önbelleğe almasını sağlamlayabiliriz.
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg “access plus 1 year”
ExpiresByType image/jpeg “access plus 1 year”
ExpiresByType image/gif “access plus 1 year”
ExpiresByType image/png “access plus 1 year”
ExpiresByType text/css “access plus 1 month”
ExpiresByType text/x-javascript “access plus 1 month”
ExpiresDefault “access plus 1 month”
6- Anonsör Karşılık Sürenizi Düşürün
Anonsör cevap süresini etkileyen birmebzul faktör bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; mualla trafiğe ilişkilı düşük bant makroliği, hatalı database sorguları, düşük internet bağlantısına malik anonsör vb. Karşılık süreniz 200ms’nin üzerinde ise, optimizasyona ihtiyacınız var diyebiliriz. Bu konuda hizmet sağlayannız ile görüşerek problemi çözebilirsiniz.
7- CDN Kullanarak Hızınızı Pozitifrın
CDN nedir? Content Delivery Network kelimelerinin kısaltımıdır. Türki karşıtlığı ise içerik tevzi ağı mealına gelmektedir. Tasarruf amacı, sitemizin CSS, JS ve resim dosyalarını bu hizmeti veren firmaların sunucularında yayına allıkıyoruz. Bu hizmeti veren sunucular henüz hızlı olması yüz, ait dosyalarımız çok henüz hızlı erişilebilmekte ve bu da sayfa güçımızı yararlı yönde etkilemektedir. Bu konuda biraz antraktştırmacı olmanızı ve birinci sınıf CDN servislerinden hizmet almanızı öneririz. Aksi halde kâr beklerken muhatara görme durumu ile karşıtlaşabilirsiniz.
8- LazyLoad Özelliğini Kullanın
LazyLoad özelliği ile resim dosyalarının gerektiğinde yüklenmesini sağlamlayabilirsiniz. Bir e-ticaret sitesi düşünün. Bu sitenin bir kategorisinde 10’larca ürün olacaktır. Dolayısıyla ziyaretçileriniz sayfayı görebilmesi için her bir ürün resminin yüklenmesini muhafaza etmek zorunda kalacaktır. Ziyaretçilerinizin görmediği alanlardaki, yani sayfanızın alt aksamındaki resimleri mevsimli mevsimsiz yere yüklemek alegori, LazyLoad ile bu durumu çözebiliyoruz. Ziyaretçileriniz sayfayı aşağı sahih indirdiğinde, gerekli alanlarda konum düzlük görseller yüklenecektir. Bu da sitemizin ilk açılış güçını gerçek oranda fazlalıkrmaktadır.
LazyLoad Kullanırken Ilgi Edin
LazyLoad özelliğini kullanırken pot yapmanız yerinde, Google görsellerinizi indekslemeyebilir. İstemeden görsellerinizi Google’dan gizleyebilirsiniz. Bu gibi hatalara düşmemeniz hesabına Google kapsamlı bir LazyLoad rehberi yayınladı.
Kullanıcı Dostu Web Sitesi
Google’da yükselmenin ihtimal de en önemli yapı taşlarından olan, kullanıcı deneyimini biraz değerlendirmeye alalım. İnternet projelerinde, ziyaretçhayırlı canipıltan yönlendirmeler, sıkıntısızılda kalmayan ve uzun URL yapıları ve kalitesiz tasarımlar gibi mevzular, kullanıcı odaklı olmamanın beraberinde, botların da dikkatini çekerek kalitemizi düşürmektedir. Kullanıcı dostu bir web sitesine örnek kazandırmak gerekirse, düzen ve erişilebilirlik asıl maddelerimiz arasında olmalıdır. Her yaştaki ve seviyedeki insanın kolaylıkla sitemizi kullanabiliyor olması gerekiyor. Yazı fontları, site renkleri ve iç bağlantılara önem veren projeler hamle hamle başarıya ulaşacaktır diyebiliriz. SEO’nun aslında töz amacı, kullanıcılara birinci sınıf ve yararlı bilgiler sunabilmektir. Unutmamak gerekir ki kullanıcı dostu bir web sitesi, aynı zamanda taharri motoru dostudur.
Önemli Web Verileri (Core Web Vitals)
Google’ın son kullanıcı deneyimi güncellemesi ile beraber devreye aldığı, “Core Web Vitals” yani Önemli Web Verileri imdi sıralama faktörü oldu. Buna bakılırsa süflidaki kavramlar doğrultusunda yapılacak optimizasyonlar önemli hale geldi.
En Mehabetli Görünür İçerik (LCP)
Site ziyaretçisinin ilk başlangıçi sağlamladığı süreden, görünen ekrandaki en eke derunğin teşekkül süresini tabir etmektedir. Mehabetli içerik; sayfada mevcut görseller veya videolar olarak düşünülebilir. Buradaki önemli iş, kullanıcının ilk gördüğü görüntülük düzlükıdır. Kısaca sayfanın alt aksamı bu durumdan etkilenmemektedir. Görünen ekrandaki derunğin oluşturulma süresi 2,5 saniye ve altında olmalıdır. Bunun için ilk görüntülük başlangıçinde mevcut görselleri ve fontları ön yükleme (rel=”preload”) olarak eklemeniz önerilmektedir. Bunun beraberinde mevsimli mevsimsiz ve kullanılmayan javascript dosyaları kaldırılmalıdır.
İlk Giriş Gecikmesi (FID)
Siteye ilk öğün giriş fail bir kullanıcının, siteyle girmiş olduğu etkileşimi ölçmektedir. Örnek kazandırmak gerekirse, Web sitesinin oluşumundan sonra, kullanıcının bir bağlantıya veya form düğmesine tıklaması sonrasında allıkınan cevap süresini içermektedir. Bu sürenin 100 milisaniyenin altında olması önerilmektedir.
Kümülatif Düzen Kayması (CLS)
Konu oluşasıl derece güzeşte süre içerisinde, sayfada mevcut bileşenlerin sahih boyutta ve düzende oluşmasını tabir etmektedir. Örneğin; yükseklik ve makrolik değerlerine malik olmayan görseller, sayfa yüklenene derece güzeşte süre içerisinde bazı kaymalara ne olacaktır. Bu kaymalar, kullanıcının sitede tıklamak istediği düğmenin konumunu ya da metnin düzenini değustalıktirecektir. Bu da kullanıcı deneyimini zararlı etkileyeceği için ilk yükleme düzeni ile son görüntülük çıktısı arasında, tasarım bütününün maksimum seviyede korunması gerekmektedir.
Kontrol Motoru Etiketleri
Site içi SEO’nun yöntem konusu olan taharri motoru meta etiketleri, sitemizin botlar aracılığıyla hayırlı alacaklanmasını ve taharri sonuçlarında sahih indekslenmesini sağlamlamaktadır. Meta etiketleri arasında gösterilen mebdelıca parametreler; sayfa mebdelıkları ve açıklamaları, kıstak etiketleri, sahih sayfa bulunak gösterimleri gibi botlara sinyal veren etiketler gelmektedir. Gerçek yapılandırılan meta etiketleri ile Google sayfalarımızı henüz sağlamlıklı gezinebilmekte ve alacaklamaktadır. Bu nedenle meta etiketleri için sıralamalarımızı dolaysız olarak etkileyen önemli bir SEO kriteri diyebiliriz.
Bu etiketleri kullanırken, behemehâl hevesli bir bindi almanız gerekmektedir. Kuruluşlacak hatalı etiketlemeler, sitelerin yanlış alacaklanmasına ve hatta indeks zayiatına vadi harismaktadır. Mevcut meta etiket hatalarınızı veya eksiklerinizi yaşamak isterseniz, ücretsiz analiz kompradormızı kullanabilirsiniz.
Dış SEO Çallıkışması Nedir?
Dış SEO çallıkışması, isminden de anlaşılacağı üzere site dışında gerçekleabat tüm etkileşimi ve paylaşımları içermektedir. Bu çallıkışmayı, internet projelerinin popülaritesini ve bilinirliğini arttırmak olarak da düşünebiliriz. Site dışı SEO, bir bir hayli rafine ve nazarıitibar edilmesi gereken bir konudur. SEO çallıkışmasında en eke hataların yapıldığı ve sitelerin Google’dan silinmesine derece revan yolun en eke sebepleri arasında; Google’ı kandırmaya yönelik meydana getirilen site dışı paylaşımları gösterebiliriz. Doğallıktan ırak ve yapay popülerlik ile gerçekleştirilen site dışı çallıkışmalar, bugün olmasa benzeyen gelecekte sitemizi tehlikeye atacaktır. Google, bu gibi yapay paylaşımları saptama etmek üzere, üst seviye başarım göstermektedir. Olumsuz tespitlere maruz artan web siteleri, giderek sıralamalarda zayiat yaşayarak, son dcivarüşü çetin yollara girmektedir.
Site dışı meydana getirilen çallıkışmalara, bir değişik değustalıkle “backlink” ismi de verilmektedir. Öncelikle, backlink nedir? Bu soruyu alt mebdelığımızda inceleyelim.
Backlink Nedir?
Bir web sitesinin, bir değişik web sitesine referans olarak link vermesine backlink denilmektedir. Bu durumu şu şekilde düşünebiliriz; Google aracılığıyla güvenli ve popüler olan bir web sitesi, kendi sitesinde sizi öneriyor ve kullanıcılarına referans ediyorsa, Google sahih orantılı olarak sizin sitenize de cesaret duymuş olacaktır. Böylece bir popülerlik sağlamlayarak sitemize hem trafik hemde bilinirlik sağlamlanmış olacaktır. Son Google güncellemeleri ile alay malay, backlink konusu çok henüz rafine davranılması gereken iş olarak karşıtmıza çıkmaktadır. Bu yapıyı manipüle eden bazı web siteleri, Google aracılığıyla saptama edilerek, taharri kelimelerinde filtreye düşebilmektedirler. Bu nedenle doğal olmayan ve ödemeli allıkınan backlinkler, projeler için tehlike sunma etmektedir.
Doğal Backlink Nasıl Olmalıdır?
Esasta bu probleminin cevabı çok basit. İyi bir içerik sunmanız yerinde, site ziyaretçileriniz sizden edindiği detayları kolaylıkla bir mebdekalarına referans kazandırmak isteyeceklerdir. Bu durumda sizde doğal bir link kazanmış olacaksınız. Ancak meydana getirilen en eke ve kritik pot burada mebdelıyor. SEO ile ait zevat, tüm çallıkışmaları link almaktan ibaret olarak görmeleri yüz, kaba ve kalitesiz salık sitelerinden allıkınan ücretli bağlantılar ile yükselmeyi bekliyorlar. Endamsız süre içerisinde bu manipüle ortaya çıktığında ise taharri neticelerinden silinmiş oluyorlar. Bu soluk doğal yollardan allıkınmayan ve ücretli allıkınan bağlantılar alegori, birinci sınıf ve güncel içerikler hazırlayarak, doğal yollardan link kazanılmalıdır.
Evet Nereden Kafalamalıyım?
SEO, mağazanızı işlek bir cadde üzerine taşır. Ürün ve hizmet arayan kişgelecek en yönlü bütçe ile sizinle buluşturur. Bunun beraberinde sağlamladığı yararların başında; marka bilinirliği, itibar ve satış artışı gelmektedir. Makaslamakmızda tüm hatları ile SEO nedir? Sorusuna karşılık vermeye çallıkıştık. Yayımcı ki ne derece uzun boylu de anlatsak, bu bir danışmanlık hizmetidir. Her web sitesinin, her projenin, kendine başmaklık yapısı olması yüz, projeye özel çallıkışma yapılması önemlidir. İyi bir mütehassıs projeyi bağımlı tutacağı analizler neticesinde, sahih bir çallıkışma planı oluşturarak, ustalıklemlerine mebdelamalıdır. SEOCU.COM olarak, danışmanlığını yaptığımız tüm projeleri, sahih ve güncel bilgiler ışığında analiz ederek, gerekli yönlü çallıkışmayı sağlamlıyoruz. Nasıl olacak? Nasıl yapacağız? Kabilinden soruları aklınızda büyütmeden, gelin size yönlü stratejilerimiz ile projenize bindi olalım.